Activiteiten

Bij Netwerk Eindhoven kennen we drie typen activiteiten: Kringen, thema-avonden en ontspannen activiteiten.

Tijdens een kringavond beginnen we gezamenlijk in de volledige groep met een aanbidding. Daarna gaan we uiteen in verschillende kleinere groepen, kringen genoemd. Hierbij gaan we niet alleen de Bijbel bestuderen, maar gaan we ook op zoek naar concrete toepassingen van de teksten in ons eigen leven. Op zo’n manier bouwen we gezamenlijk als kring iets op. Na de avond is er gelegenheid om gezellig te borrelen.

Bij thema-avonden gaat het allemaal iets anders in zijn werk. Ook hier zullen we gezamenlijk met geloof bezig zijn, maar dan op een net iets andere manier. We kunnen hierbij denken aan simpelweg een spreker uitnodigen, maar ook aan kerstpakketjes uitdelen of je relatie met God schilderen! Kortom, het blijft bij thema-avonden niet alleen bij praten over geloof, maar we gaan ook echt iets doen.

Dan zijn er tot slot ook nog ontspannende activiteiten waarbij vooral gezelligheid een rol speelt. Dit kan van alles zijn: samen koken,  borrelen, de Eindhovense lichtjesroute fietsen, bowlen, noem maar op! Het zijn eigenlijk gewoon leuke avonden waarbij je een hoop plezier kan verwachten.

Meestal wisselen we de Bijbelstudies af met ofwel een thema-avond ofwel iets ontspannends. Ook worden er activiteiten buiten de dinsdagavond om georganiseerd. Kijk in de agenda wat er binnenkort te doen is!