Kerken

Op deze pagina is informatie te vinden van kerken in Eindhoven. Ben je geïnteresseerd? Voel je vrij om bij een van deze kerken rond te kijken!

Baptistengemeente De Schuilplaats

Marconilaan 70, 5621 AB Eindhoven
diensten elke zondag om 10.00 uur
zingen vanaf ca. 9.45 uur

De Schuilplaats is de Baptistengemeente in Eindhoven die is aangesloten bij de landelijke Unie van Baptistengemeenten. In onze gemeente stellen we Jezus centraal: alleen via Hem be-erven wij uit Genade het Eeuwige Leven! Dat willen we graag delen met jou en zien er ook naar uit om jouw getuigenis te mogen horen.

We zingen graag en dat doen we uit o.a. Opwekking en Liederen voor de Gemeentezang. In wisselende begeleidingsvorm worden we daarin begeleid door een begeleidingsbands afgewisseld met het kerkorgel.

Zo welkom zoals je wordt ontvangen als je De Schuilplaats binnenkomt (kom dat maar eens meemaken), zo willen we je graag een geestelijk thuis bieden, een schuilplaats waar je niet alleen op zondag met ons gemeente kunt zijn. Na de diensten drinken we koffie en eens per maand hebben we een gemeentelunch na de dienst.

Ook doordeweeks zijn er kringen, bidstond en andere activiteiten.

Je bent dus welkom in De Schuilplaats, in Gods’ Huis waar we graag met je samenkomen.

Vragen? Mail naar secretaris@schuilplaats.nl

Meer informatie vind je op www.schuilplaats.nl 

De Brug

Smetsakker 47, 5625 SG, Eindhoven
diensten elke zondag om 10.00 uur

De Brug is een jonge kerk in Eindhoven, speciaal gericht op mensen die niet (meer) gewend zijn om naar de kerk te gaan. Geen moeilijke taal, geen basiskennis vereist, en ook geen ochtendgymnastiek. De ideale plek dus om je geloof te delen met je niet-kerkelijke vrienden!

Iedere tweede en vierde zondag van de maand komen we bij elkaar van 10 tot 11 uur. De diensten bestaan uit enkele liedjes, een video en een praktische boodschap met het evangelie centraal. Meestal werken we met series voor mensen die (geloofs)vragen hebben. Voor en na de dienst is er tijd voor koffie en elkaar te ontmoeten. De diensten worden opgenomen zodat je ze terug kunt luisteren, maar ook zodat mensen weten wat ze kunnen verwachten.

Op woensdagen gaan we wat dieper de Bijbel in en komen we bij elkaar in @homes. Ook hier ben je van harte welkom.

Kijk op www.brug.nu voor een overzicht van de activiteiten deze maand. Voel je welkom en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt! O ja, onze voorganger is TU/e alumnus dus de preek is zeer geschikt voor (technische) studenten.

Evangelische baptistengemeente Het Baken

Mendelssohnlaan 1a, 5653 BC, Eindhoven
diensten elke zondag om 10.30 uur

Als EBG maken we landelijk onderdeel uit van de Alliantie van Baptisten en Camagemeenten. De nadruk ligt in onze gemeente op het evangelische getuigenis. Onze gemeente wil vooral een plek zijn waar mensen worden toegerust om God te eren, elkaar te dienen en getuige te zijn in deze wereld. Onze slogan: “Baken van God, thuis voor mensen” geeft dat ook weer. We hebben duidelijk oog voor de samenwerking met andere kerken en gemeenten en christelijke studentenverenigingen in Eindhoven, omdat we vinden dat we samen deel uitmaken van Gods éne gemeente in Eindhoven.

Onze gemeente komt iedere zondag om 10.30 uur bij elkaar aan de Mendelssohnlaan 1a in Eindhoven. Je bent daar van harte welkom!

Huis van God

Bennekelstraat 131, 5654 DD, Eindhoven
diensten elke zondag om 10.00 uu

Huis van God is een christelijke kerk in Eindhoven, waar Jezus en de Bijbel centraal staan. We willen onze relatie met God versterken door zijn Woord te lezen; en dat is ook wat we doen. Naast de informele sfeer en moderne muziek gaan we vers voor vers door de Bijbel heen om meer over Hem te leren en om te groeien als christen. Door Zijn Woord te kennen kunnen we elkaar namelijk opbouwen, bemoedigen, onderwijzen en leren we te onderscheiden wat wel/niet Bijbels is. Iedere Zondag om 10.00 hebben we een samenkomst en iedere Woensdagavond 20.00 een Bijbelstudie. Vind meer op: www.HuisvanGod.nu.