Kernwaarden

Bij Navigators Netwerk Eindhoven staan twee dingen centraal: gezelligheid en geloof. Vanuit deze twee punten worden de activiteiten bepaald die wij organiseren.

Allereerst hechten wij veel waarde aan het onderling persoonlijk contact en het onderhouden van vriendschappen binnen het netwerk. Wij zijn een kleine open groep, waardoor je makkelijk contact met anderen kan vinden. Wij proberen een sfeer te creëren waar je jezelf kan zijn en bij ons terecht kan met al je enthousiasme, flauwe (woord)grappen, problemen, twijfels en vragen, of het nou over je studie is of over je geloof. Dit persoonlijk contact maakt dat wij een gezellige vriendengroep zijn, waardoor je studententijd nog mooier kan worden.

Ten tweede is het delen van het geloof met andere mensen erg belangrijk. Het motto van Navigators is namelijk: “Christus kennen en hem bekend maken”. Het eerste deel van dit motto geven wij vorm door Bijbelstudies en thema-avonden te organiseren, waarop bijvoorbeeld een spreker langs komt of waar wij op een zeer creatieve wijze met ons geloof bezig gaan. We proberen het tweede deel van dit motto, Christus bekend maken, in ons netwerk handen en voeten te geven door bijvoorbeeld het organiseren van een Alpha Cursus of het meedoen met Student Life.