Open avonden 2019

Wil je lid worden, of ben je geïnteresseerd en wil je weten wat voor vereniging wij zijn? Wij organiseren elk jaar een aantal open avonden waar je gezellig langs kan komen.

September 2018

In september organiseren wij vier open avonden, te weten:

  • Dinsdag 4 september: Introborrel
  • Dinsdag 11 september: Introkring
  • Dinsdag 18 september: Explore Eindhoven
  • Dinsdag 25 september: Introkring

De Introborrel en de Explore Eindhoven zullen beginnen om 20:00 in de Trafalgar Pub (Dommelstraat 21). De Introkringen zullen beginnen om 18:00 met een gezamelijke maaltijd, waarna wij met de kringavond zelf zullen beginnen om 20:00. De kringavonden zullen plaatsvinden in de Oud Katholieke Kerk (Boschdijk 354). Alle avonden zullen afgelopen zijn tegen 22:30, waarna vaak nog geborreld wordt. Hier ben je natuurlijk ook van harte voor uitgenodigd!

Wil je langskomen, heb je een vraag, of wil je je opgeven voor de gezamelijke maaltijd(en)? Stuur dan een mailtje naar netwerk@eindhovennavigators.nl of vul het contactformulier in.

Toelichting ‘Explore Eindhoven’

‘Explore Eindhoven’ is de naam voor onze jaarlijkse fotospeurtocht. Bij deze fotospeurtocht ga je samen met ons in groepjes erop uit in een strijd om de meeste foto’s van Eindhoven terug te vinden en op creatieve wijze na te maken. Je leert ons én Eindhoven beter kennen en misschien win je wel een prijs…